Gratis verzending vanaf €75

Voor 15.00 uur besteld levering 1 – 2 werkdagen

Cadeau vanaf € 99

 

No products in the cart.

Fotografies_Websize_BeautyClinic_Tiel_0006_11 september 2023
Cryolipolyse Body-Wizard DUO

WAT IS CRYOLIPOLYSE?

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke de huid niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body-wizard een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 a 4 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-12 weken. De meeste indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn.

Nieuw technologie 360° vet bevriezen

DE BODY-WIZARD DUO

De Body-wizard Duo is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen. Met deze cryolipolyse techniek vermindert het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. En vetcellen die er niet meer zijn, kunnen ook niet meer groeien…

Zodra de vetcellen zijn verdwenen, door de Body-Wizard Duo cryolipolyse behandeling, komen ze niet meer terug. U bent slanker, uw kleding past beter, u voelt zich beter en u ziet er beter uit!

Met de unieke Body-wizard Duo 360 graden Peltier-koeling is het nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen met een behandeling van circa 45 minuten. Door de 4 separaat in te stellen behandelkoppen kunnen 4 afzonderlijke plaatsingen / lichaamslocaties tegelijk behandeld worden. Hierdoor is de Body-wizard Duo uitermate geschikt voor het behandelen van meerdere locaties tegelijk en duo behandelingen.

Wetenschappelijk onderbouwde technologie

Snelle, eenvoudige en veilige behandeling

Pijnloos en zonder operatie

Vetreductie van 20%

DE CRYOLIPOLYSE BEHANDELING
WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden.

De wetenschappelijke technologie ‘cryolipolyse’ vormt de basis van de Body-wizard. Het cryolipolyseproces werd ontdekt door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School.

Hun eerste onderzoeken, welke in november 2008 gepubliceerd zijn in het vaktijdschrift Lasers in Surgery and Medicine, toonde aan dat onderhuidse vetcellen van nature gevoeliger zijn voor de effecten van kou en bevriezing dan ander omliggend weefsel. Onderzoeken uitgevoerd door Harvard en door andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd.

HOE VOELT HET?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste tien minuten van de behandeling verdwijnen. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen of internetten. In slechts 45 minuten kunnen tot maximaal 4 plaatsingen / lichaamslocaties tegelijk behandeld worden. Ook kan het apparaat twee personen tegelijk behandelen.

WAAR GAAT HET VET NAARTOE?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

WANNEER ZIJN DE RESULTATEN ZICHTBAAR?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn.

WELKE DELEN VAN
HET LICHAAM KUNNEN BEHANDELD WORDEN?

Vet bevriezen kan op alle zones van het lichaam waar zich overtollig vet bevind. Voor de één is dit de onderkin of buik en voor de ander zijn de armen of benen. Met Cryolipolyse kunnen wij het vet op deze zones plaatselijk aanpakken en definitief verwijderen.

VOOR WIE IS
DEZE BEHANDELING GESCHIKT?

De Body-wizard cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN
NODIG?

Over het algemeen is men, mede door onze unieke Peltier-koeling, gemiddeld met 3 behandelingen tevreden met het behaalde resultaat. In welke mate het lichaam in staat is om de geraakte vetcellen af te voeren bepaald tevens voor een belangrijk deel het resultaat (een slecht werkende darmflora kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de geraakte vetcellen niet optimaal afgevoerd worden en er meer behandelingen benodigd zijn). Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

WAT TE DOEN
NA DE BEHANDELING?

De Body-wizard duo cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dat u direct uw dagelijkse werkzaamheden kunt oppakken. Wel adviseren wij de eerste 24 uur niet te zwemmen en intensief te sporten, ook adviseren wij de sauna en de zonnebank te vermijden.

Daarbij is tussen de afslankbehandelingen het raadzaam om 2 liter vocht in te nemen. In de vorm van water en kruiden thee. Alcohol en koffie liefst vermijden.

ADVIEZEN VOOR DE
BEHANDELING

 • Drink op de dag van de behandeling geen alcohol in verband met het belasten van de lever
 • Eet op de dag van de behandeling licht verteerbaar voedsel
 • Advies is om 2 uur voor en 2 uur na de behandeling niet warm te drinken en eten
 • Trek iets gemakkelijks aan

ADVIEZEN VOOR NA
DE BEHANDELING

 • Drink dagelijks minimaal twee liter water
 • 2 x per dag de behandelde zones insmeren met de cosbeau slimming serum
 • Alcohol en koffie verminderen en liefst vermijden
 • De eerste 24 uur niet te intensief sporten
 • De eerste 24 uur sauna, (stoom)bad/douche en zonnebank vermijden

COSBEAU SLIMMING SERUM

Na de Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam).

cosbeau-slimming-serum

DE BEWEZEN ACTIEVE GRONDSTOFFEN IN HET COSBEAU SLIMMING SERUM

Hibiscus esculentus extract – Voor een versteviging van de huid

Spirulina – Verstevigt en herstructureert de huid

Cafeïne en carnitine – Stimuleert de vetafbraak

Soja – Remt de vorming van nieuwe adipocyten (zijn cellen die verantwoordelijk zijn voor de vetopslag), bevordert de vetafbraak en verbetert de sterkte, stevigheid en gladheid van de huid

Citrus auranthium amara – Hydraterende en een gladmakende werking op de huid

Hyaluronzuur – Vermindert de rimpelvorming van de huid.

TE BEHANDELEN ZONES ZIJN O.A.

 • Onderkin
 • Buik
 • Maag
 • “Love handles”
 • Billen
 • Bovenbenen
 • Bovenarmen
 • Rug

If you can squeeze it, we can freeze it!

Back to top
Dit is van de cadeaubonnen: