Gratis verzending vanaf €75

Voor 15.00 uur besteld levering 1 – 2 werkdagen

Cadeau vanaf € 99

 

No products in the cart.

striae
Striae

VERVELENDE HUIDAANDOENING

Striae of Stretch marks ook bekend als huidstriemen kan een vervelende huidaandoening zijn. Striae is een vorm van verlittekening van de huid, getypeerd door roze strengen. Na een tijdje verliezen de strofische lijnen pigmentatie en worden witter van kleur. De aangedane plekjes op de huid lijken leeg en voelen zacht en slag aan. Striae ontstaan in de dermis, het middelste deel van de huid wat de huid structuur en zijn vorm geeft.  Zolang er structuur is in de dermis zal er geen striae vormen.

OORZAAK VAN STRIAE

Striae wordt veroorzaakt door het scheuren van de dermis. Striae is vaak het gevolg van uitrekking van de huid door bijvoorbeeld zwangerschap of snelle veranderingen in gewicht. Striae kan beïnvloed worden door hormonale verandering in de pubertijd, zwangerschap, bodybuilding, hormoontherapie, etc.

 Striae door zwangerschap ontstaat meestal in het laatste trimester en ontstaan meestal op de buik, maar ook op borsten, dijen, heupen, onderrug en billen. Dit is ook wel bekend als striae gravidarum. Symptomen Striae, of ‘stretch marks’, beginnen als rode of paarse laesies die overal op het lichaam kunnen ontstaan maar meestal ontstaan op plaatsen waar grotere vetopslag is. Dit is meestal de buik, borsten, bovenarmen, onderarmen, rug, dijen (zowel buiten-als binnenkant), heupen en billen.

BEHANDELING VAN STRIAE

De behandeling van de vervelende en ontsierde huidstriemen zorgen ervoor dat de striemen veel minder gaan opvallen en de huid gladder en steviger wordt waardoor u zich zekerder en prettiger gaat voelen. Striae oftewel huidstriemen kunnen wij behandelen met microneedling en mesotherapie. Bij alle twee de methodes wordt gebruik gemaakt van de allerbeste apparaten, namelijk de dermapen 4 en mesoinjector U225.

MESOINJECTOR U225

De RRS HA Strimatrix® is een skinbooster die met de mesoinjector U225 wordt aangebracht door middel van injecties in de huid, die onregelmatigheden van de striaehuid verbetert. RRS HA Strimatrix® bevat naast hyaluronzuur een speciaal geformuleerd revitalisatiecomplex voor het vullen van de atrofische huid, veroorzaakt door lineaire breuken van striaelittekens. De actieve ingrediënten bevorderen de regeneratie van de dermale matrix waardoor atrofische littekens en de slappe huid tussen de striae littekens zich kunnen verbeteren.

DERMAPEN 4

De Dermapen 4 is het enige microneedling apparaat met een speciale littekeninstelling voor het verminderen en herstellen van diepe, atrofische littekens zoals striae. Tijdens de behandeling worden er per seconde 1920 minuscule kleine verticale kanaaltjes in de huid gemaakt met 16 vibrerende naaldjes van chirurgisch staal aan de pen. De wondjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 7 minuten. De dermapen 4 behandeling zorgt ervoor dat de natuurlijke collageen- en elastine productie in de huid wordt activeerd, zonder ernstige bijwerkingen en een downtime. Dit samen met het herstellen van de huidoppervlakte zorgt voor een verbeterde huid; de huid ziet er hierdoor gezonder, strakker en gelijkmatiger uit.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN
ER NODIG?

Dit is afhankelijk van de gekozen methode en het gewenste resultaat. Gemiddelde behandeling varieert tussen de 4 en 6 behandelingen met een frequentie van 10 tot 42 dagen.

WAT KAN IK
ZELF DOEN VOOR EEN MAXIMAAL RESULTAAT?

Na de behandelingen is het belangrijk dat u thuis de juiste producten gebruikt. Wij geven u graag advies hierover.

Back to top
Dit is van de cadeaubonnen: