Gratis verzending vanaf €75

Voor 15.00 uur besteld levering 1 – 2 werkdagen

Cadeau vanaf € 99

 

No products in the cart.

xl hair
XL Hair

WAT KAN XL
HAIR VOOR MIJ DOEN?

Lokale behandeling die haarfollikels voedt en stimuleert

Stopt haaruitval en activeert de groei van nieuwe haren

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen

XL Hair® wordt ingebracht  met behulp van microneedling en het belangrijke voordeel daarvan is dat het de doorbloeding van de hoofdhuid bevordert (een slechte doorbloeding  is één van de oorzaken van haaruitval). Samen met de voedende ingrediënten in XL Hair® worden de haarzakjes optimaal gestimuleerd en geactiveerd. Haarfollikels worden hierdoor weer gezond en in de meeste gevallen ook productief waardoor haaruitval stopt en meer haargroei ontstaat. Het is hierbij wel belangrijk dat de hele kuur gevolgd wordt.

XL HAIR, WAT
IS DAT PRECIES?

XL Hair® is een ‘hairbooster’, een injectievloeistof voor de hoofdhuid die de haarfollikels voedt en reactiveert. Het bevat een groot aantal actieve ingrediënten zoals (natuurlijk) hyaluronzuur aangevuld met een biorevitalisatievloeistof, bestaande uit maar liefst 47 actieve ingrediënten (zoals groeifactoren (FGF), koperpeptide, antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides, aminozuren en sporenelementen).

HOE WORDT XL
HAIR TOEGEDIEND?

XL Hair® wordt door een bevoegd behandelaar toegediend via oppervlakkige injecties in de hoofdhuid.  Dit kan bijvoorbeeld door middel van:

  • een mesoinjector, zoals onze U225 intradermale injector (volledig pijnloos)
  • een dermaroller (handmatig)
  • een ‘Dermapen’ of gelijksoortig product (elektronisch)
  • injecties (handmatig)

De eerste 3 manieren van toedienen worden ook wel ‘microneedling’ genoemd. ‘Microneedling’ bevordert de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid en stimuleert haarfollikels, waardoor haren niet meer uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat.

Bij Beauty Clinic Tiel wordt XL Hair toegepast door middel van de high tech mesoinjector U225. Met deze intradermale injector is het mogelijk op een veilige, makkelijke, snelle, pijnloze en gecontroleerde manier de behandeling uit te voeren. Plezierig voor u en prettig voor ons. Deze methode heeft het collageenactiverende effect van microneedling; de “downtime’ is vrijwel nihil.

Ervaringen van klanten met de injector zijn overwegend positief. De behandelingen worden als (vrijwel) pijnloos ervaren – er zijn zelfs gevallen bekend van klanten die erbij in slaap vielen.

BEHANDELING EN BEHANDELPLAN

Tijdens een consult wordt een diagnose gesteld en bepaald of u een geschikte kandidaat voor behandeling met XL Hair® bent. Uw behandelaar bespreekt dan ook het behandelplan en de verwachtingen met u. Om het maximale uit uw behandelingen te halen, is het belangrijk dat u het behandelplan volgt, de kuur volledig afmaakt en thuis de voorgeschreven ondersteunende producten gebruikt.

Belangrijk om vooraf rekening mee te houden: deze behandeling vraagt geduld… Verwacht geen wonderen qua tempo. De meeste mensen ervaren na 4 à 5 behandelingen dat hun haar niet meer uitvalt. Na 6-9 weken zijn er vaak wat witte haartjes zichtbaar (een goed teken!).
Pas na 6 maanden kan er echt goed en objectief geëvalueerd worden hoeveel nieuwe haargroei er daadwerkelijk is ontstaan. De levenscyclus van een haarfollikel is 3 maanden en het kost tijd voordat nieuw geproduceerde haren zijn uitgegroeid en zichtbaar worden.

HOE ZIET EEN
BEHANDELING ERUIT?

Op de dag van de behandeling wast u uw haar van tevoren met Scalpfit shampoo. Na de behandeling mag u die dag uw haar niet meer wassen en ook geen haarproducten gebruiken. (De dag erna mag dit weer wel.)
Voor de behandeling zelf neemt u plaats in een comfortabele behandelstoel. Afhankelijk van de gekozen manier van aanbrengen voelt u een lichte druk, tinteling of prikkeling tijdens de behandeling.

Afhankelijk van welke techniek de behandelaar gebruikt, duurt de behandeling zelf 20 tot 45 minuten (exclusief intake).

HOE ZIE IK
ER NA EEN BEHANDELING UIT?

Uw huid kan er wat rood uitzien na een behandeling, maar dit is tussen uw haar weinig tot niet zichtbaar en trekt na enkele uren weer weg. Verder adviseren wij u om uw haar tijdens de kuur niet te verven omdat dit slecht is voor de haarfollikels en de werking van XL Hair® negatief kan beïnvloeden.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN
ER NODIG?

Een behandeling voor mannen bestaat doorgaans uit 6 sessies, voor vrouwen is dit 8 sessies. De eerste 4 behandelingen dienen wekelijks plaats te vinden en daarna eens per twee weken. In sommige situaties kunnen meer behandelingen nodig zijn. Gebruik thuis de voorgeschreven producten om het effect van de behandelingen te ondersteunen.

Om de behaalde resultaten te behouden of verder te verbeteren is het aan te raden om iedere 6-8 weken terug te komen voor een losse behandeling of de hele kuur na 6-8 maanden te herhalen. Na afloop van de behandelkuur wordt met u overlegt wat voor u het beste is.

IS XL HAIR
GESCHIKT VOOR MIJ?

Er zijn verschillende oorzaken van haaruitval (medische naam: alopecia). Alopecia androgenetica (ook wel bekend als mannelijke kaalheid) en alopecia areata (genetische vorm, komt vooral bij vrouwen en kinderen voor) zijn voorbeelden van alopecia waarbij de haarzakjes (follikels) nog niet verlittekend zijn.
Bij deze vormen van alopecia heeft XL Hair® de grootste succeskansen – zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen duidelijke andere oorzaken voor de haaruitval zijn, zoals onderliggend lijden of medicijngebruik.

Bij een vrijblijvend consult stellen we een diagnose en wordt bepaalt of u een geschikte kandidaat bent. In de volgende gevallen bent u (nog) niet toe aan een behandeling met XL Hair®:

Als u allergisch bent voor een van de bestanddelen.

Als u wondjes, een huidziekte of een infectie hebt, bijvoorbeeld een koortslip (herpesinfectie) of een streptokokkeninfectie.

Als u een verlittekende vorm van alopecia hebt.

Overleg is ook nodig als u behandeld wordt met immuunsuppressiva of corticosteroïden, of wanneer u een auto-immuunziekte, diabetes type 1, acute reumatoïde artritis, aanhoudende angina pectoris of endocarditis hebt.

alopecea

WAT KAN IK ZELF DOEN VOOR EEN MAXIMAAL RESULTAAT?

Voor het beste resultaat is het heel belangrijk dat u het behandelplan nauwgezet volgt. Dat betekent o.a. dat u:

  • de kuur volledig afmaakt
  • u houdt aan de intervalperiodes
  • tijdens de kuur niet uw haren verven of een ander intensieve behandeling toepassen zoals keratine behandeling
  • de volgende producten voor thuisgebruik ook inderdaad netjes gebruikt:

AD DAILY CARE
PRODUCTEN VOOR THUISGEBRUIK

AD hair energizer spray

Hair Energizer Spray (geurloze, niet vette haarspray). Iedere dag (of 3x per week, 2x per dag) inmasseren op de hoofdhuid.

ScalpFit Shampoo, waarmee u uw hoofdhuid goed reinigt op de dag van de behandeling.

revitalix shampoo

Revitalix shampoo, een onderhoudsshampoo voor dagelijks gebruik.

Back to top
Dit is van de cadeaubonnen: