Gratis verzending vanaf €75

Voor 15.00 uur besteld levering 1 – 2 werkdagen

Cadeau vanaf € 99

 

No products in the cart.

geneo 10
Geneo+

LAAT DE HUID
STRALEN VAN VITALITEIT DANKZIJ DE SUPER FACIAL

Een systeem met alleen maar voordelen. Het Geneo+ systeem biedt OxyGeneo en TriPollar-radiofrequentie behandelingen in één systeem. Gecombineerd in één behandeling pakt Geneo+ huidverbetering op alle niveaus aan. Niet voor niets heeft het Geneo+ systeem de Cosmopolitan Prix de Beauté Award gewonnen als beste huidverbeterende systeem.

OXYGENEO

De OxyGeneo combineert microdermabrasie, zuurstofbehandeling, fruitzuurpeeling in één behandeling voor een stevige. frisse, egale en stralende huid.

Deze 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd. De behandeling van OxyGeneo bestaat uit een aantal stappen waarmee tot diep in de huid gereinigd wordt. Niet alleen de bovenste huidlaag, maar ook de onderliggende huidlagen worden behandeld omdat echte huidverbetering van binnenuit komt.

Wat OxyGeneo™ technologie uniek maakt?

De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering. Tijdens een zeer aangename behandeling wordt de huid gelijktijdig mild geëxfolieerd en voorzien van actieve werkstoffen terwijl zuurstof naar het huidoppervlak wordt geleid.

De koolstofdioxide belletjes die op het huidoppervlak uiteenspatten imiteren het effect van warmwaterbronnen en zorgen voor een reactie in de huid die bekend staat als het Bohr-effect. Het lichaam wil namelijk de koolstofdioxide neutraliseren en stuurt zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied. Deze verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit resulteert in een verbeterd celmetabolisme, verhoogde opname van actieve werkstoffen van de speciale gel en geeft direct een heldere stralende teint die met zuurstofbehandelingen wordt geassocieerd.

OxyGeneo™ is een innovatieve huidvernieuwende behandeling die gelijktijdig 3 essentiële acties van een gelaatsbehandeling uitvoert.

1. EXFOLIEER

De speciale CapSugen exfolieert (scrubt) de bovenste huidlaag op milde wijze. Overtollige dode huidcellen worden verwijderd om de huid voor te bereiden op de opname van actieve ingrediënten. Rimpels vervagen en er treedt een sterke huidverbetering op. De exclusieve Capsugen is rijk aan actieve ingrediënten.

2. INSLUIZEN

Het OxyGeneo effect wordt gecreëerd wanneer de exclusieve Capsugen op het huidoppervlak in aanraking komt met de unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. De gecombineerde actie van reiniging, exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnen uit stimuleert de opname van actieve ingrediënten in de huid.

3. ZUURSTOF

De CapSugen reageert met de toegepaste Gel waardoor er ontelbare koolstofdioxide belletjes zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. De speciaal ontworpen OxyGeneo applicator geeft een speciale frequentie en algoritme af om een kinetische kracht te produceren die de chemische reactie tussen de CapSugen en Gel versnelt, waardoor CO2 belletjes worden gecreëerd en een fysiologische reactie, die bekend staat als het Bohr-effect, ontstaat. Hierop reageert het lichaam door zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied te sturen. Dit resulteert in een betere opname van de actieve ingrediënten en een onmiddellijke huidverbetering.

De OxyGeneo behandeling is geheel pijnloos en zonder hersteltijd. Is het gehele jaar door te ondergaan en tevens geschikt voor het gehele gelaat en alle huid typen. Het maakt gebruik van één  single-use CapSugen en Gel om de optimale hygiëne van elke behandeling te garanderen.

WAT DOET DE
OXYGENEO VOOR JOUW HUID?

 • exfolieert jouw huid om dode huidcellen te verwijderen
 • maakt de huidstructuur fijner
 • zorgt voor een betere doorbloeding
 • stimuleert de aanmaak van collageen
 • zorgt voor een betere hydratatie
 • zorgt voor een betere zuurstofvoorziening van binnenuit
 • zorgt voor een betere opname van werkstoffen
 • reduceert hyperpigmentatie
 • geeft de huid meer energie
 • huidcellen worden actiever
 • maakt de huid stralender en egaler

Deze exclusieve combinatie verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralende, goed verzorgde teint. Uw huid voelt het verschil direct. Oxygeneo behandeling is een boost voor elke huid. Voor duurzame lange termijn resultaten adviseren wij een kuur van minimaal 6 behandelingen, gevolgd door onderhoudssessies tussen de 4 a 6 weken.

DE OXYGENEO BEHANDELING

Na een huidanalyse wordt een op maat gemaakt huidplan opgesteld met de juiste behandeling (oxypod) die voor u past. De keuze van de oxypod is afhankelijk van uw huidtype en wensen.

anti - aging

REVIVE

De Geneo Revive reduceert rimpels en fijne lijntjes, verbetert de huidtextuur. Maakt de huid glad, verjongt en verfrist. Revutaliseert de doffe huid en stimuleert de aanmaak van collageen. Belangrijkste ingrediënten; Retinol, rode alg, cafeinezuur, ferulazuur retinyl palmitate.

huidverjonging & verstrakking

GLAM

Een luxueuze behandeling die elke huid verwent met een verstevigend effect en zichtbare lifting en volume effect. Zorgt voor hydratatie gebaseerd op exclusieve ingrediënten en 24 karaat goudvlokken. Belangrijkste ingrediënten; Goud, Carnosine peptide, Haluronzuur, Phytospherix.

vette & gemengde huid

BALANCE

Reinigt de porien en balanceert de talgproductie, waardoor een glimmende huid wordt voorkomen. Het verbetert de huidtextuur waardoor de huid een gladdere uittaling krijgt. Belangrijkste ingrediënten; Bamboo carbon, camu camu, extract, amandelzuur.

droge & vochtarme huid

HYDRATE

Herstelt de barrièrefunctie van de huid, waardoor overmatig vochtverlies wordt tegen gegaan. Verhoogt het lipidegehalte van de huid en brengt de huid terug in balans. Belangrijkste ingrediënten; Blue spirulina, lactobionic acid, niacinamide, swertia chirate.

doffe huid & pigmentatie

ILLUMINATE

Brengt de futloze huid met doffe uitstraling terug tot leven. Egaliseert de teint en vermindert pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Geeft een frisse en gerevitaliseerde uitstraling. Belangrijkste ingrediënten; Kojinezuur, vijgcactus extract, vitamine C, wortel extract.

alle huidtypen

DETOX

Beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. Boordevol anti-oxidanten die de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf en verstrakt, verfijnt de huid, zorgt voor een frisse en evenwichtige teint. Belangrijkste ingrediënten; Groene Thee extract, calamine, kopergluconaat.

Back to top
Dit is van de cadeaubonnen: