Gratis verzending vanaf €75

Voor 15.00 uur besteld levering 1 – 2 werkdagen

Cadeau vanaf € 99

 

No products in the cart.

wallen, donkere kringen
Eyes booster

WALLEN EN DONKERE
KRINGEN ONDER UW OGEN?

Heeft u wallen of donkere kringen onder uw ogen? Krijgt u vaak bezorgde blikken en de vraag of u moe bent of slecht geslapen heeft? Wordt u moe van uw eigen vermoeide blik?

Dan kan RRS® HA Eyes u helpen aan een frissere blik.

WAT KAN RRS
HA EYES VOOR MIJ DOEN?

De injectievloeistof in deze skinbooster helpt bij de vermindering van vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen en verbetert de oogcontouren. De doelgerichte samenstelling van de ingrediënten in RRS® HA Eyes onderdrukt ook pigmentvorming, waardoor de huid onder de ogen lichter wordt. We noemen dit ook wel het whiteningeffect.

RRS® HA Eyes wordt toegediend door middel van microneedling; oppervlakkige injecties in de huid. Het voordeel van microneedling ten opzichte van crèmes is dat de vloeistof direct in (in plaats van op) de huid wordt aangebracht. Bovendien zorgt microneedling ook voor een betere doorbloeding en activeert het de aanmaak van collageen en elastine in je huid.

Door behandeling met RRS® HA Eyes nemen de vochtwallen en donkere kringen onder je ogen af.  Doorgaans wordt een kuur van 4 – 6 behandelingen geadviseerd;  na afloop heeft u een frissere uitstraling en ziet u er minder vermoeid uit.

WAT DOET RRS
HA EYES PRECIES?

 • Bevordert de afvoer van overtollig lymfevocht
 • Werkt als lokaal diureticum, wat afwatering door de nieren bevordert
 • Zorgt voor een betere doorbloeding
 • Verbetert de spanning en permeabiliteit van vaatwand
 • Bevordert afbraak van vetcellen
 • Remt de pigmentaanmaak af
 • Maakt de huid onder de ogen lichter

WAARUIT BESTAAT RRS
HA EYES?

De actieve ingrediënten in RRS® HA Eyes bestaan voornamelijk uit hyaluronzuur en stoffen die het lymfedrainagesysteem onder de ogen activeren. Denk aan antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen en voeden.

Door onderdrukking van pigmentvorming wordt de huid onder de ogen lichter, het zogenaamde whitening effect.

WAT IS MICRONEEDLING?

RRS® HA Eyes wordt ingebracht met behulp van microneedling  (oppervlakkige injecties in de huid). Voorbeelden van microneedling zijn:

 • De mesoinjector U225 (volledig pijnloos) wordt toegepast bij Beauty Center Tiel
 • De dermaroller (handmatig)
 • De ‘Dermapen’ of gelijksoortig product (elektronisch)
 • Injecties (handmatig)

WAT DOET DE
RRS HA EYES?

 • Vermindert vochtwallen (‘puffy eyes’)
 • Voedt en verstevigt de huid
 • Verlicht donkere kringen onder de ogen

IS RRS HA EYES GESCHIKT VOOR MIJ?

U kunt niet behandeld worden met RRS® HA Eyes:

 • als u allergisch bent voor een van de bestanddelen
 • als u wondjes, een huidziekte of een infectie (bijvoorbeeld een koortslip) heeft

Overleg met uw behandelaar als u behandeld wordt met immunosuppressiva of corticosteroïden en wanneer je een auto-immuunziekte, diabetes type 1 of acute reumatoïde artritis hebt.

Verder is RRS® HA Eyes niet geschikt voor het opvullen van traangootjes; deze skinbooster is specifiek voor behandeling rondom de ogen.

 

HOE ZIET DE
BEHANDELING ERUIT?

Voor de behandeling wordt de huid rondom uw ogen goed gereinigd en ontsmet. U neemt plaats in een comfortabele behandelstoel en de behandelaar begint zachtjes met de behandeling. De  behandeling zelf duurt gemiddeld ongeveer 10 tot 30 minuten.

HOE ZIE IK
ER NA DE BEHANDELING UIT?

Uw ogen zullen er na de behandeling een beetje gezwollen uitzien, maar dit verdwijnt meestal vrij snel alweer.  Werd u behandeld tegen vochtwallen, dan kunnen die er na de behandeling erger uitzien (er werd immers vocht toegediend). Over het algemeen is dit vocht de volgende dag alweer afgevoerd. Vanaf de 2e dag na de behandeling kunt u vaak het effect van de lymfedrainage (vochtafvoer) al zien.

Ook bestaat er een risico op een blauw plekje. Afhankelijk van de toegepaste vorm van microneedling is dit niet altijd te vermijden, omdat er heel veel kleine bloedvaatjes rond de ogen zitten. Doorgaans zijn deze blauwe plekjes na 2 a 3 dagen niet meer zichtbaar.

BEHANDELPLAN

Een serie van 4 of 6 behandelingen met een interval van 1 of 2 weken is doorgaans voldoende voor het langdurig opfrissen van het gebied rondom de ogen. Welke kuur voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw huidtype en wordt in overleg met uw behandelaar besproken.

AD eyes

OOGSERUM

Onderdeel van het behandelplan is het thuisgebruik van AD Daily Care Eyes, een speciaal ontwikkeld oogserum om het resultaat en de duurzaamheid van de behandeling te ondersteunen en te versterken. U zult zien dat uw huid steviger wordt en de teint egaler, kortom, dat u weer een frisse, stralende oogopslag krijgt!

Door 2 maal daags het AD Eyes oogserum te gebruiken ondersteunt u het resultaat en de duurzaamheid van de behandeling. Dit is de actieve werking van het AD Eyes oogserum:

Sterke antioxidantbescherming door hoge concentraties van o.a. vitamine C, resveratrol en vitis vinifera
“Whitening effect’ door melanineremmers, tyrosinaseremmers en ontstekingsremmende ingrediënten zoals vitamine C, citrus, peptides, aesculus en melilot

AD eyes

WAT KAN IK ZELF DOEN VOOR EEN MAXIMAAL RESULTAAT?

 • Houdt u aan het behandelprotocol, met name aan de afgesproken maximale intervallen
 • Breng consequent 2 maal daags het geadviseerde oogserum Daily Care Eyes rond de ogen aan. Daily Care Eyes is rijk aan sterke antioxidanten en bevat allerlei ingrediënten ter bevordering van het whitening
 • Zorg voor voldoende slaap. Bij een slaaptekort maakt u lichaam extra cortisone aan en dat breekt collageen af. Dit maakt de huid onder de ogen dunner en de onderliggende bloedvaatjes wijder, waardoor deze beter te zien zijn. Daar komt dan ook de donkere kleur onder uw ogen vandaan
 • Beperk de inname van alcohol en zout, deze kunnen zorgen voor een verstoorde vochtbalans (ja, ook onder de ogen!). Hetzelfde geldt trouwens voor roken
 • Drink voldoende water. Dit helpt om overtollig lichaamsvocht af te voeren (klinkt tegenstrijdig, maar zo werkt het wel), ook uit de wallen onder de ogen
Back to top
Dit is van de cadeaubonnen: