Gratis verzending vanaf €75

Voor 15.00 uur besteld levering 1 – 2 werkdagen

Cadeau vanaf € 99

 

No products in the cart.

Beauty Center Tiel
Over ons

WIE IS HET
GEZICHT ACHTER BEAUTY CLINIC TIEL

Beauty Clinic Tiel (voorheen Beauty Center Tiel) is in maart 2018 opgericht door Ilknur Demirel. Ilknur is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, beautycoach en anti-aging specialist. 
 
Ze is zeer gepassioneerd in het streven naar perfectie en heeft diverse hoogwaardige trainingen, cursussen en workshops gevolg zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast uiteraard de opleiding medisch schoonheidsspecialiste gevolgd om huidaandoeningen te signaleren, behandelen en indien nodig door te verwijzen naar een huisarts of dermatoloog. 
 
Ilknur is altijd opzoek naar noviteiten, bezig haar kennis uit te breiden en daardoor altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in haar vakgebied.
 
De langdurige samenwerking met dokter Robert Schoemacher, de meest bekende en bekwame arts van Nederland is een mooie aanvulling op de behandelingen die Ilknur aanbiedt.  
 
 
Beauty Clinic Tiel is een erkend leerbedrijf daarom zult u ook regelmatig stagiaires zoals schoonheidsspecialisten, balie medewerkers of marketeers op de werkvloer tegenkomen.
 
Back to top
Dit is van de cadeaubonnen: