Gratis verzending vanaf €75

Voor 15.00 uur besteld levering 1 – 2 werkdagen

Cadeau vanaf € 99

 

No products in the cart.

perfect-age
Perfect Age

COSMECEUTICALS EN SUPPLEMENTS

Cosmeceuticals zijn een combinatie tussen cosmetica en farmaceutica en kunnen ten opzichte van cosmetica een dieper niveau in de huid bereiken. Ze bevatten biologisch actieve ingrediënten, die een farmaceutische werking hebben en daardoor voordelen bieden op het gebied van huidverbetering en verschillende huidproblematieken. Door hogere percentages actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, hebben cosmeceuticals een dieptewerking in de huid. Die voorbij de bovenste dode huidlaag gaat.

Met ruim 30 jaar ervaring als cosmetisch arts is Robert Schoemacher inmiddels met recht een ervaringsdeskundige te noemen op het gebied van huidverzorging en anti-aging. Mede daarom is Robert nauw betrokken bij de productontwikkeling binnen Perfect Age Cosmeceuticals en Supplements.

“Al meer dan dertig jaar houd ik mij bezig met het verkrijgen en behouden van een mooie huid, een frisse teint en een vitale uitstraling. Als we de chirurgie even buiten beschouwing laten, omdat dit voor veel mensen een brug te ver is, kom je met het gebruik van botox en fillers een heel eind. De werking van deze instant oplossingen is echter tijdelijk.

Het is dus essentieel om uw huid dagelijks te verzorgen. Van buiten, maar zeker ook van binnenuit! Ik ben er trots op om u een mooi assortiment aan verzorgingsproducten aan te kunnen bieden. Stuk voor stuk producten die op basis van mijn jarenlange ervaring zijn samengesteld!” 

Robert Schoemacher
Cosmetisch arts

PERFECT AGE BEHANDELINGEN
VOOR ZICHTBARE VERBETERING VAN DE HUID

Alle gezichtsbehandelingen en producten van Perfect Age Cosmeceuticals hebben een huidverbeterend en huidverjongend effect. Vooraf een perfect age gezichtsbehandeling wordt er altijd gestart met een gratis huidanalyse. Ongeacht leeftijd, huidtype en wensen kunnen wij je begeleiden naar een prachtige gezonde huid. Het is raadzaam om tussen de 4 en 6 weken een gezichtsbehandeling te ondergaan met de producten van Perfect Age Cosmeceuticals. We bieden diverse gezichtsbehandelingen aan van basis behandelingen tot aan peelings.

perfect age bct tiel
Back to top
Dit is van de cadeaubonnen: