Gratis verzending vanaf €75

Voor 15.00 uur besteld levering 1 – 2 werkdagen

Cadeau vanaf € 99

 

No products in the cart.

BIJ BEAUTY CLINIC TIEL IS PERMANENTE MAKE-UP HOOFDZAAK EN GEEN BIJZAAK!

Hierdoor hebben we veel ervaring en leveren we een hoge kwaliteit. We gaan altijd voor een subtiel en naturel resultaat. Bij ons kunt u terecht voor prachtige wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Bij elke behandeling zit standaard een nabehandeling waardoor we de permanente make up altijd kunnen uitbreiden in vorm en/of kleur mits wenselijk. Ook voor het corrigeren van ‘oude’ permanente make up kunt u bij ons terecht. We hebben meerdere technieken in huis om tattoos en permanente make up te doen vervagen/verdwijnen.

wenkbrauw
Permanente make-up

WENKBRAUWEN

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up gecorrigeerd zodat natuurlijke wenkbrauwen ontstaan zoals alleen visagisten ze kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en groeien de haren niet meer terug? Met permanente make up wordt u gezicht weer compleet. En natuurlijk hoeft u de wenkbrauwen nooit meer te tekenen.

TECHNIEKEN

De laatste jaren heeft de markt van de permanente make-up zich enorm ontwikkeld. Zo zijn er voor wat betreft wenkbrauwen meerdere technieken mogelijk.

Schaduwtechniek: Met deze techniek worden de wenkbrauwen geaccentueerd door een schaduw aan te brengen onder de eigen haren. Het resultaat van deze techniek is te vergelijken met een schaduw die is aangebracht met een potlood. We creeren tevens een highlight effect door te werken met verschillende contrasten van licht en donker. Op deze wijze zullen de wenkbrauwen er subtiel, gestileerd, en toch realistisch uit zien.

Hairstrokes techniek: Met deze techniek bootsten we haartjes na. Met een hele fijne pulserende naald in een Permanente make up machine worden de haartjes een voor een in de huid gepigmenteerd. Deze techniek is met name geschikt voor mensen die gedeeltelijke of helemaal geen wenkbrauwen hebben.

Microblading: Deze techniek wordt ook gebruikt voor het zetten van hairstrokes. Bij microblading (mesjestechniek) worden de hairstrokes handmatig in de huid gepigmenteerd door middel van een naaldformatie die lijkt op een mesje. Het is dus geen mesje, maar naaldjes geformeerd in een rij vanaf 7 oplopend tot 21 hele fijne naaldjes. Met microblading kunnen we een ultrarealistisch resultaat bereiken. Een nadeel bij het microbladen is dat de hairstrokes zo dun zijn dat ze over het algemeen wat sneller kunnen vervagen dan de hairstrokes die gezet zijn met de permanente make up machine.

Hybrid techniek: Tevens is een combinatie van de bovenstaande technieken mogelijk. Dit noemen we de Hybrid techniek. Met deze techniek wordt gebruik gemaakt van het beste van twee werelden. De hairstrokes worden aangebracht middels de microblading techniek. Waarna er een schaduw zal worden aangebracht met de permanente make up machine. Het resultaat is een hele gestileerde maar ultra realistisch.

DE BEHANDELING

Wanneer u bij ons komt voor een wenkbrauw behandeling dan nemen we uitgebreid de tijd voor een consult. Dit consult kan eventueel ook apart en is geheel vrijblijvend. Tijdens het consult worden alle mogelijkheden en risico’s besproken. Daarna wordt er een huidanalyse gedaan om te zien welke techniek en kleur voor u het beste resultaat zullen opleveren.

Na het consult starten we met het tekenen van de wenkbrauwen. Dit doen we door eerst de wenkbrauwen uit te meten aan de hand van esthetische punten in het gelaat. Zodra de punten bepaald zijn gaan we de wenkbrauw tekenen. Wanneer de wenkbrauwen getekend zijn wordt van u gevraagd even de tijd te nemen om de wenkbrauwen goed te bekijken en te beoordelen. We beginnen nooit met pigmenteren voordat u zelf akkoord heeft gegeven voor de wenkbrauwen en de kleur. Wanneer u akkoord heeft gegeven starten we met de behandeling. De behandeling zal in totaal ongeveer 1,5 tot 2 uur in beslag nemen. We zullen altijd streven naar het beste en meest esthetisch verantwoorde resultaat. Echter, de wens van de klant staat bij ons altijd bovenaan. Uiteraard wel binnen de grenzen van een zo naturel en subtiel mogelijk resultaat.

Permanente make-up

EYELINERS

Bij permanente make up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aangezicht en de uitstraling van de ogen worden verbeterd. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen zonder zorgen over uitgelopen make-up. En nooit meer zelf tekenen!

eyeliner

TECHNIEKEN

Eyeliners worden altijd aangebracht met een permanente make up machine. Een pulserende naald waarmee het pigment in de huid wordt aangebracht. Er zijn diverse soorten eyeliners waarvoor verschillende naaldformaties worden gebruikt.

Basis eyeliner: Voor een naturel resultaat gebruiken we een fijne naald waarmee een subtiele lijn kan worden aangebracht.

Advanced eyeliner: Oftewel een brede eyeliner met een wing. Deze eyeliner is geheel afhankelijk van u wensen binnen de mogelijke kaders.

Tweekleuren (duotone) eyeliner: Deze eyeliner bestaat uit twee kleuren met vaak een zwarte basis en daar tegenaan een accenttint. De keuze van de kleur is afhankelijk van wat u wenst. In de meeste gevallen betreft het de kleur van uw ogen.

Schaduw eyeliner: Dit is vaak een brede basis eyeliner die we uitschaduwen naar boven. Hiermee creëren we het effect van een oogschaduw maar dan in de milde vorm.

DE BEHANDELING

Wanneer u bij ons komt voor een eyeliner behandeling dan nemen we uitgebreid de tijd voor een consult. Dit consult kan eventueel ook apart en is geheel vrijblijvend. Tijdens het consult worden alle mogelijkheden en risico’s besproken. Daarna wordt er een huidanalyse gedaan om te zien welke techniek en kleur voor u het beste resultaat zullen opleveren.

Na het consult starten we met het voortekenen van de eyeliner. Dit doen we om van te voren het resultaat te kunnen vaststellen zodat u de regie in handen heeft aangaande het uiteindelijke resultaat. Wanneer de eyeliners getekend zijn wordt van u dan ook gevraagd even de tijd te nemen om de eyeliner goed te bekijken en te beoordelen. We beginnen nooit met pigmenteren voordat u zelf akkoord heeft gegeven voor de eyelinervorm en de kleur.

Wanneer u akkoord heeft gegeven starten we met de behandeling. De behandeling zal in totaal ongeveer 1,5 tot 2 uur in beslag nemen. We zullen altijd streven naar het beste en meest esthetisch verantwoorde resultaat. Echter, de wens van de klant staat bij ons altijd bovenaan. Uiteraard wel binnen de grenzen van een zo naturel en subtiel mogelijk resultaat.

permanente make-up lippen
Permanente make-up

LIPPEN

Bij de lipcontouren kan met permanente make up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van de lippen zodat deze een symmetrisch aangezicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduweffect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

TECHNIEKEN

Lipliner: Bij oudere dames trekt het huideigen pigment naar binnen. Hierdoor lijken de lippen dunner te worden. Dat is echter niet zo aangezien de liphuid altijd aanwezig blijft. Deze is middels een aansluitende lipliner terug te brengen in de oorspronkelijke kleur waardoor u uw lipper weer ziet als vanouds.

Full lips: Bij deze techniek kleuren we de lippen in middels 1 kleur zodat het lijkt alsof u permanent een lipstick draagt.

Glossy lips: Deze nieuwe techniek zorgt voor een optische lipvergroting. Door te werken met een basistint en een high light wordt de illusie gewekt dat de lippen aanzienlijk voller zijn dan oorspronkelijk het geval is.

DE BEHANDELING

Wanneer u bij ons komt voor een lipliner behandeling dan nemen we uitgebreid de tijd voor een consult. Dit consult kan eventueel ook apart en is geheel vrijblijvend. Tijdens het consult worden alle mogelijkheden en risico’s besproken. Daarna wordt er een huidanalyse gedaan om te zien welke techniek en kleur voor u het beste resultaat zullen opleveren.

MEDISCHE TOEPASSINGEN

AREOLA/TEPELHOFRECONSTRUCTIE

Naast de cosmetische toepassingen wordt permanente make up veelvuldig toegepast in de medische wereld. Een van de belangrijkste toepassingen is het pigmenteren van de tepelhof (areola). Na een borstreconstructie of een borstbesparende operatie kan met permanente make up een geheel nieuwe en natuurlijke tepelhof worden aangebracht. Tevens kan een bestaande tepelhof intensiever van kleur worden gemaakt.

DERMAPIGMENTATIE

Daarnaast is het camoufleren van littekens en brandwonden meestal ook mogelijk. Afhankelijk van de uitkomst van de huidanalyse, en na overleg met de huisarts of specialist wordt bepaald wat de mogelijkheden zijn. In veel gevallen geeft een dermapigmentatie een prachtig resultaat en is een litteken vaak niet meer zichtbaar na de behandeling. Deze wordt dan in de huidskleur gepigmenteerd waardoor de illusie wordt gewekt dat er nooit en litteken heeft gezeten.

Permanente make-up

SCALP PIGMENTATIE

Scalp pigmentatie is een redelijk nieuwe en revolutionaire behandelmethode waarbij met behulp van een specifieke naald en een speciaal ontwikkeld pigment stoppels in de huid wordt aangebracht. Door dit te doen wordt het uiterlijk van een geschoren hoofd gecreëerd. Het ideale van de techniek is dat het toegepast kan worden bij zowel haar dat pas begint met dunner worden als pleksgewijze kaalheid en gevorderde kaalheid. De pigment stoppels geven een optische illusie en zijn niet van echt haar te onderscheiden.

scalp pigmentatie

DE BEHANDELING

Wanneer u bij ons komt voor een scalp pigmentatie behandeling dan nemen we uitgebreid de tijd voor een consult. Dit consult kan eventueel ook apart en is geheel vrijblijvend. Tijdens het consult worden alle mogelijkheden en risico’s besproken.

Na het consult starten we met het voortekenen van de haarlijn en de behandelsecties (zones). Dit doen we omdat bij een shavenlook de haarlijn minder vol lijkt dan bijvoorbeeld het middengedeelte. Wanneer de haarlijn getekend is wordt van u dan ook gevraagd even de tijd te nemen om de lijn goed te bekijken en te beoordelen. We beginnen nooit met pigmenteren voordat u zelf akkoord heeft gegeven voor de haarlijn. We teken alles voor met het oog op het verleden heden en de toekomst. Daarom vragen we ook altijd een foto mee te nemen met daarop de oorspronkelijke haarlijn mits mogelijk.

Wanneer u akkoord heeft gegeven starten we met de behandeling. De behandeling zal in totaal ongeveer 2 tot 3 uur in beslag nemen. Meestal zijn er 3 soortgelijke behandelingen nodig om het uiteindelijke resultaat te bereiken afhankelijk van de basis. We zullen altijd streven naar het beste en meest estetisch verantwoorde resultaat. Echter, de wens van de klant staat bij ons altijd bovenaan. Uiteraard wel binnen de grenzen van een zo naturel en subtiel mogelijk resultaat.

KOSTEN

De kosten van een scalp behandeling verschillen per klant. Bij een klant met alopecia zullen we meer werk hebben dan bij een klant met mannelijke kaalheid bijvoorbeeld. Bij het bepalen van de kosten wordt er gekeken naar het aantal zones dat we moeten behandelen.

Back to top
Dit is van de cadeaubonnen: