Gratis verzending vanaf €75

Voor 15.00 uur besteld levering 1 – 2 werkdagen

Cadeau vanaf € 99

 

No products in the cart.

quanis dermafiller
Quanis

DERMAFILLER

Quanis Dermafiller is een uniek, innovatief, veilig en eenvoudig behandelconcept voor kraaienpootjes, donkere kringen door vermoeidheid (bij een jongere huid), donkere kringen bij een oudere huid als gevolg van huid verdunning en droogte lijntjes zonder enige bijwerking. Deze nieuwe methode kent geen downtime, is pijnloos en is een veilige en eenvoudige manier om je huid te verjongen. Via de unieke Quanis Dermafiller technologie wordt direct in het stratum corneum, hyaluronzuur ingesluisd.

NATUURLIJK HUIDCOMPONENT

Wetenschappelijk gesproken is hyaluronzuur (ook bekend als hyaluronan) een glycosaminoglycans, een type molecuul dat deels uit suikers bestaat. Hyaluronzuur is een natuurlijke structurele component van de huid en is te vinden in het bindweefsel in het lichaam. Hyaluronzuur is in staat vocht vast te houden; er wordt zelfs van uitgegaan dat het vocht beter vasthoudt dan welke natuurlijke of synthetische polymeer dan ook. Een gram hyaluronzuur kan tot wel zes liter water vasthouden! Dat is belangrijk met het oog op ouder worden omdat een van de belangrijkste eigenschappen van een jeugdige huid het vochtgehalte is. Onze huid verliest naarmate we ouder worden vocht, waardoor ze minder stevig en flexibel blijft.

Herstel

VOCHTBALANS

Quanis Dermafiller is opgebouwd uit gekristalliseerd hyaluronzuur in de vorm van microscopisch kleine puntjes. De grootte van de puntjes is 200 of 300 micron, wat penetratie in en opname door de huid aanzienlijk comfortabeler, makkelijker en effectiever maakt. Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk tot stand komt. Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro kristallen opgebouwd uit hyaluronzuur. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking.


Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht, beleeft de cliënt een zeer licht prikkelende sensatie doordat de microscopisch kleine puntjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn onstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.

SAMENSTELLING

Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Quanis Dermfiller bevat alleen natuurlijke stoffen en geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en is niet getest op dieren.

TOEPASSEN

De Quanis Dermafiller behandeling bestaat bij voorkeur uit meerdere professionele behandelingen in de salon. De Quanis Dermafiller behandeling wordt opgestart in de salon door een schoonheidsspecialist of huidtherapeut.

Na de 1e salon behandeling met Quanis Dermafiller Professional wordt de behandeling thuis voortgezet voor een periode van minimaal 4 weken. In de 2e en 4e week vindt er opnieuw een salonbehandeling plaats. Na afronding van de deze 4 weken, kan het thuis worden voortgezet door 1 keer per week de Quanis Dermafiller Home aan te brengen.

BEHANDELADVIES

Quanis Dermafiller geeft bij 1 keer aanbrengen bij 20-30% van de vrouwen een zichtbaar resultaat
Bij 2 keer aanbrengen gaat dit omhoog naar ± 50-60% van de vrouwen en bij 4 keer aanbrengen naar
± 80-100% van de vrouwen.

Daarnaast moet er zoals bijvoorbeeld in de winterperiode door; koude, schrale wind en CV verwarming, de huid goed voorbereid worden om te zorgen dat de huid goed gehydrateerd is.
Hyaluronzuur trekt vocht aan, als er geen vocht is door een te droge huid zal het effect ook minimaal zijn.

Voorafgaand aan het behandelen van de rimpels moet de huid eerst goed gereinigd te worden.

Quanis

MELTING ESSENCE MASK

1e gezichtsmasker waarbij het masker de essence wordt! Quanis Melting Essence Mask bestaat voor 100% uit essence gel en bevat geen non-woven materialen waardoor het zich onderscheidt van alle andere traditionele gezichtsmaskers.

Het ultradunne, transparante masker smelt zodra het in aanraking komt met stoom en zorgt ervoor dat door opwarming de poriën zich openen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. De werkzame en verzorgende bestanddelen van het masker worden zo beter opgenomen dan bij reguliere maskers. Op een doeltreffende wijze wordt de elasticiteit en de stevigheid van de huid verbeterd en krijgt deze een instant glow!

melting essence mask

DE QUICKFIX VOOR EEN VERMOEIDE OF DOFFE HUID

TOEPASSEN

De Quanis melting essence mask behandeling is enkel in de kliniek te ondergaan. Voor de behandeling wordt gebruik gemaakt van het Quanis CO2 serum. De koolstofdioxide zorgt voor extra bloedtoevoer en zuurstof naar het behandelde gebied en stimuleert zo de productie van elastine en collageen. Er vindt een beter herstel plaats van de droge huid, pigmentatie, acné en sproeten.

SAMENSTELLING

De ingrediënten uitgelegd:

 • Sodium Hyaluronate oftewel hyaluronzuur;
  Deze lichaamseigen stof heeft als eigenschap om vocht vast te houden; er wordt zelfs van uitgegaan dat het vocht beter vasthoudt dan welke natuurlijke of synthetische polymeer dan ook. Een gram hyaluronzuur kan tot wel zes liter water vasthouden wat daardoor zorgt voor optimale hydratatie en bloedcirculatie van de huid.
 • Scutellaria Baicalensis Wortel Extract;
  De Scutellaria Baicalensis is familie van de muntplant en groeit in China en Rusland. Het kruid wordt traditioneel al eeuwenlang gebruikt voor de verzorging van de huid. Het is een antiallergeen, werkt ontstekingsremmend en heeft antibacteriële eigenschappen.
 • Magnesium Ascorbyl Phosphate ofwel vitamine C;
  Dit ingrediënt zorgt voor vermindering van oneffenheden als pigmentatie.
 • Citrus Aurantium Tachibana Peel Extract, met andere woorden de schil van sinaasappel;
  Het extract heeft een mild peelende werking.
 • Squalaan
  Met deze stof word je geboren, maar na verloop van tijd maak je er steeds minder van aan. Aangezien Squalaan er van nature al hoort, neemt het lichaam deze stof makkelijk op en wordt een droge huid minder droog en een vette huid minder vet. De natuurlijke balans wordt gewoon hersteld!
  Het helpt vocht vast te houden in de huid. Verder geeft het je huid een heerlijke glow en een fluweelzacht gevoel.
 • Astaxanthine;
  Beschermt tegen beschadiging door UV-straling.
 • Niacinamide;
  Zorgt voor de aanmaak van zogenaamde ceramiden en vrije vetzuren; deze stoffen versterken de barrièrefunctie van de huid. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is het beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Doordat Niacinamide licht exfolieert vermindert de kans op het krijgen van schilfertjes. Bij regelmatig gebruik wordt de huid gladder en stralender en zullen fijne droogte lijntjes minder opvallen.
 • Adenosine Gist;
  Heeft huidverjongende eigenschappen.
Back to top
Dit is van de cadeaubonnen: