Gratis verzending vanaf €75

Voor 15.00 uur besteld levering 1 – 2 werkdagen

Cadeau vanaf € 99

 

No products in the cart.

RVB LAB
Workshops

DIVERSE WORKSHOPS BIJ
BEAUTY CLINIC TIEL

Heeft u binnenkort een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een vriendinnendag? En wilt u een gezellige, nuttige en vooral een leuke dag organiseren? Dan is een make-up workshop bij Beauty Clinic Tiel zeker een aanrader. Wij leren u hoe u uw huid het beste kunt verzorgen, voorbereiden en hoe u een goede make-up kunt aanbrengen zodat u een egaal, mooi en natuurlijk resultaat krijgt.

Beauty Clinic Tiel werkt met het exclusieve Italiaanse merk RVB LAB the make up. De producten  zijn ontworpen door een team van internationale make-up artiesten en is gekend voor zijn kwaliteit en uitstraling. De producten van RVB LAB the make up zijn gemakkelijk in gebruik dankzij de specifieke technologie in elk product. Enkel op deze manier kunnen wij een make-up merk aanbieden voor iedereen die op zoek is naar een mooi en professioneel resultaat, voor een everyday look of voor speciale gelegenheden. Volg een make-up workshop bij Beauty Clinic Tiel en wordt een professional!

MAKE-UP WORKSHOP

Onze make-up artist leert u hoe u het beste op een professionele manier kunt opmaken en welke tools u hiervoor kunt gebruiken.

Dit kan zijn een look voor overdag op kantoor tot een feestelijke avond. Eén op eén of in een groep bieden wij verschillende thema’s aan zoals:

workshop basic

workshop day make-up

workshop day 2 night

workshop summer glow

– workshop naturel look

– workshop avond / glamour look

– workshop smokey eyes

– workshop arabic make-up

– workshop fashion make-up

– workshop highlight and contouring

– workshop rijpere huid

Tijdens de workshop krijgt u gratis de producten ter beschikking zodat u tijdens de workshop werkt.  Het is mogelijk na afloop van de workshop producten aan te schaffen.

DATUM EERST VOLGENDE
MAKE-UP WORKSHOP

Zodra weer een datum bekend is wordt dit via social media zoals Facebook en Instagram bekend gemaakt. Ook sturen wij regelmatig nieuwsbrieven waarin het kenbaar wordt gemaakt. Natuurlijk staat het ook onder AGENDA aangegeven

U hoeft niks mee te brengen, alles wordt voorzien voor u! In de workshop van maximaal 8 personen werkt u met ons Italiaans make-up merk RVB LAB. Hierna heeft u de mogelijkheid om producten te kopen.

WORKSHOP HUIDVERZORGING

De basis van een mooie, gezonde huid begint bij een goede reiniging. Veel mensen denken dat ze bij een goede reiniging flink moeten schrobben en schuren om hun huid zo schoon te maken, maar niks is minder waar. We weten allemaal dat een schone huid veel beter voedingsstoffen opneemt uit de dag- en nachtverzorging en make-up zit uiteraard veel beter! 

Tijdens de workshop beginnen we met een huidanalyse en bepalen we de producten die voor uw huid geschikt zijn. U krijgt informatie over deze producten en natuurlijk tips & tricks. Vervolgens gaat u uzelf een mini behandeling geven met de geweldige, huidverbeterende producten.

VERJAARDAGSFEESTJES

Natuurlijk zijn wij de prinsesjes en de kleine diva’s niet vergeten. Ook zij kunnen bij Beauty Clinic Tiel terecht voor verschillende workshops.

BEDRIJFS- EN PERSONEELSUITJES

Als u iets leuks wilt doen voor uw medewerkers kunnen wij u prima van dienst zijn. Bijvoorbeeld voor speciale gelegenheden, secretaressedag of als je je personeel wilt belonen.

U kunt denken aan workshops,  cadeaubonnen voor behandelingen of producten, een geschenkpakket of zelfs kerstpakketten kunnen wij verzorgen.

Prijs is op aanvraag.

workshops
Back to top
Dit is van de cadeaubonnen: