Gratis verzending vanaf €75

Voor 15.00 uur besteld levering 1 – 2 werkdagen

Cadeau vanaf € 99

 

No products in the cart.

wallen, donkere kringen
Eyes booster

WALLEN EN DONKERE
KRINGEN ONDER UW OGEN?

Heeft u wallen of donkere kringen onder uw ogen? Krijgt u vaak bezorgde blikken en de vraag of u moe bent of slecht geslapen heeft? Wordt u moe van uw eigen vermoeide blik?

Dan kan RRS® HA Eyes u helpen aan een frissere blik.

Geneo+

LAAT DE HUID
STRALEN VAN VITALITEIT DANKZIJ DE SUPER FACIAL

Een systeem met alleen maar voordelen. Het Geneo+ systeem biedt OxyGeneo en TriPollar-radiofrequentie behandelingen in één systeem. Gecombineerd in één behandeling pakt Geneo+ huidverbetering op alle niveaus aan. Niet voor niets heeft het Geneo+ systeem de Cosmopolitan Prix de Beauté Award gewonnen als beste huidverbeterende systeem.

oxygeneo
peelings
Peelings

HUIDVERJONGEND EN HUIDVERBETEREND

Peelings hebben, afhankelijk van het type en de bereikte huidlaag, algehele huid verjongende eigenschappen. Huidveroudering begint met een tragere deling van de cellen, waarbij op termijn de levende lagen steeds inactiever worden en de dode huidcellen steeds meer aan het oppervlak blijven kleven. Het gevolg is dan ook dat de collageen- en elastieke productie afneemt en de afdruk van de rimpel in de dode lagen steeds meer toeneemt. Door de juiste peeling kan dit proces worden omgekeerd en de gehele huidstructuur worden verbeterd.

Dermapen 4

MICRONEEDLING OPNIEUW UITGEVONDEN!

De Dermapen 4 is de nieuwste techniek op het gebied van micro-needling. Behandeling met de Dermapen 4 is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. De techniek werkt met minuscule pulserende naaldjes, die kleine kanaaltjes in de huid maken. Doordat bloedvaatjes worden aangeprikt, komen er bloedplaatjes vrij, wat het natuurlijke herstelproces van de huid op gang brengt.

dermapen 4
skinbooster face
Skinbooster face

IS UW HUID
TOE AAN EEN BOOSTER VAN BINNENUIT?

Bent u niet tevreden over hoe uw huid eruitziet? Is uw huid droog of vaal, ziet u fijne lijntjes of de eerste tekenen van volumeverlies in uw huid? En heeft u het gevoel dat de crèmes en maskertjes niet helemaal (meer) doen wat u wilt dat ze doen? Dan is een skinbooster misschien wel wat voor u!

Tripollar

DE MEEST COMFORTABELE
EN EFFECTIEVE RADIOFREQUENTIE TECHNOLOGIE

TriPollar stijgt boven de limitaties van voorgaande mono-polaire en bi-polaire technologieën uit. Eenvoudig en extreem efficiënt. Een TriPollar behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft vanaf de eerste behandeling een direct zichtbaar resultaat terwijl een kuur gevolgd door onderhoudssessies zorgt voor duurzame huidverbeterende resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd. TriPollar is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren.

tripollar bct tiel
xl hair
XL Hair

WAT KAN XL
HAIR VOOR MIJ DOEN?

• Lokale behandeling die haarfollikels voedt en stimuleert

• Stopt haaruitval en activeert de groei van nieuwe haren

• Geschikt voor zowel mannen als vrouwen

XL Hair® wordt ingebracht  met behulp van microneedling en het belangrijke voordeel daarvan is dat het de doorbloeding van de hoofdhuid bevordert (een slechte doorbloeding  is één van de oorzaken van haaruitval). Samen met de voedende ingrediënten in XL Hair® worden de haarzakjes optimaal gestimuleerd en geactiveerd. Haarfollikels worden hierdoor weer gezond en in de meeste gevallen ook productief waardoor haaruitval stopt en meer haargroei ontstaat. Het is hierbij wel belangrijk dat de hele kuur gevolgd wordt.

Back to top
Dit is van de cadeaubonnen: